Defensie Logistiek

Vorige jaar hebben we in met samenwerking met stuntteam de Beukelaer een tof project mogen doen voor de afdeling Logistiek van Defensie. Onze toppers Thyrone Paas, Bart van der Linden en Saskia Neville mochten schitteren in deze online campagne.

IALA Conferentie

We zijn gevraagd om te helpen bij een video om de stad Rotterdam te promoten voor het IALA Symposium dat daar werd gehouden dit jaar. En wat is nou een betere manier om de stad te laten zien dan met Freerunning?! Starring: Joachim Dinkelman Saskia Neville Bart van der Linden Noa Diorgina Man Coördinator Philip…
Read more

Freerunners Gezocht!

In samenwerking met stuntteam de Beukelaer zijn we voor een nieuwe dinnershow in Aalsmeer opzoek naar 5 tot 10 freerunners. Een show vol stunts en spektakel die elke avond herhaald zal worden. ONE de musical ONE is het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen. Het verhaal waarin de kracht schuilt van datgene dat…
Read more

KPN Partner Netwerk

Begin september hebben wij het geluk gehad om mee te kunnen werken aan een mooi project voor KPN. Bart van de Linden heeft de hoofdrol in deze video met gast rollen van onder meer Noa Diorgina, Joachim Dinkelman & Tobias Roest. Productie gedaan door enFilm, Martijn Doornenbal.

Nedap Shoot

Een tijdje terug hebben wij samen met ActBMX samengewerkt aan een leuk bedrijfsfilm voor de firma NEDAP. Zie hier een kleine stukje van het resultaat!

Videoclip met Nielson

Een paar weken geleden zijn wij uitgenodigd om mee te denken over een korte scene in de nieuwe videoclip van Nielson. Een verre sprong vanaf een dak. Na een aantal locatie bezoeken hebben we de perfecte situatie kunnen vinden en heeft onze atleet Philip van Ees de sprong gewaagd. Het resultaat is nu te zien…
Read more

Showreel 2020

Met trots presenteren wij onze nieuw showreel voor het komende jaar. We willen graag al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons. Op naar een succesvol 2020!

Vestel IFA 2019

Eerder dit jaar zijn wij gevraagd om mee te denken over een groot project voor het elektronica merk VESTEL. In dit project hebben wij gewerkt aan alle obstakels, freerun materiaal, freerunners en choreografie / coördinatie op set. Een heftige 3 dagen met een spectaculair resultaat.

Cultura Nova

Tijdens de opening van het cultura Nova festival in Heerlen heeft progression op eigen spectaculaire wijze onze bijdrage geleverd. 20.000 toeschouwers hebben gezien hoe onze atleten het traditionele verhaal van Romeo en Julia in een modern jasje hebben gestoken.

Nieuwe website gelanceerd

Na vele jaren hebben we dan eindelijk onze website een frisse look gegeven. Met deze upgrade zullen we ook meer content plaatsen om onze klanten op de hoogte te brengen.