Freerunners Gezocht!

In samenwerking met stuntteam de Beukelaer zijn we voor een nieuwe dinnershow in Aalsmeer opzoek naar 5 tot 10 freerunners. Een show vol stunts en spektakel die elke avond herhaald zal worden.

ONE de musical

ONE is het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen. Het verhaal waarin de kracht schuilt van datgene dat wij allen graag willen geloven: de liefde overwint te allen tijde en daar kan zelfs de dood geen spelbreker zijn. ONE is een nieuwe, originele musical die op een revolutionaire manier wordt gebracht en fundamenteel verschilt van alle andere musicals. Het publiek is niet slechts toeschouwer, maar bevindt zich in het centrum van de actie, omgeven door toneel en bewegende beelden.

Voor de nieuwe Nederlandse musical ONE zoeken wij een dynamische cast die niet bang is om samen de grenzen van theater te verleggen. Voor het ensemble zoeken we:

De repetities van de show staan gepland voor de periode oktober t/m november met daaropvolgend de start van de shows eind november De ambitie is om deze show voor 3 tot 5 jaar te laten draaien, 50 weken per jaar voor 7 voorstellingen per week. Ben jij opzoek voor vast werk voor minimaal een jaar en wil je met freerunning je inkomen verdienen. Meld je dan nu aan voor de casting!
We zijn opzoek naar mannen van tussen de 18 en 30 jaar.

Kandidaten dienen vanaf 11 oktober beschikbaar te zijn. De première staat gepland op eind november 2021. (Genoemde data zijn onder voorbehoud i.v.m. de geldende gezondheidsmaatregelen.) De casting dagen staan gepland voor de week van 29 Maart.

Heb je interesse stuur dan een mailtje met:
– Aanmelden kan uitsluitend door middel van een Engelstalige C.V. op te sturen van max. 2 pagina’s, .pdf-formaat, voorzien van een foto op de 1e pagina
– Korte motivatie (engels)
– Showreel
naar casting@progression-stunts.nl voor 23 Maart 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *